TheSilmarillionWriters'GuildDeutsch | English | Español | Italiano | Polski | Русский | Suomi | Svenska

Käyttöehdot

  1. Sinulla on kaikki oikeudet kaikkeen SWG:iin lataamaasi aineistoon.
  2. Käyttäjänä olet vastuussa sivuston, sen tarjoamien palvelujen ja muiden ominaisuuksien käyttämisestä. Me emme vastaa mahdollisista sivuston käyttämisen aikana sattuneista vahingoista.
  3. SWG:n arkistoa ja muita palveluja ei ole tarkoitettu varmuuskopiointiin. Me emme pysty takaamaan tänne tallennetun materiaalin löytymistä uudelleen sen mahdollisesti kadotessa, emmekä ota vastuuta kadonneesta materiaalista. Teethän töistäsi säännöllisesti omat varmuuskopiosi.
  4. SWG noudattaa vuonna 1998 voimaantullutta yhdysvaltalaista lakia lapsen yksityisyyden suojaamisesta internetissä (Children’s Online Privacy Act of 1998), mistä syystä alle kolmetoistavuotiaita ei hyväksytä SWG:in jäseniksi. Liittyessäsi SWG:iin myönnät olevasi kolmetoistavuotias tai sitä vanhempi, ja alle kahdeksantoistavuotiaat voivat liittyä jäseneksi ainoastaan vanhemman tai huoltajan luvalla. Vanhempien ja huoltajien tulee olla tietoisia siitä, että SWG:ssa on esillä materiaalia, jossa saattaa olla vain aikuisille tarkoitettua sisältöä. Vaikka sivustolla on käytössä varotoimia, joilla pyritään ehkäisemään materiaalin joutuminen vahingossa lasten käsiin, emme voi taata näiden varotoimien oikeaa ja säännönmukaista käyttämistä, emmekä ota vastuuta siitä, että aikuisille tarkoitettua materiaalia joutuu lapsen käsiin.
  5. Jotta SWG:n jäsenet ja vierailijat pystyisivät välttämään sellaisen sisällön lukemista, mitä he pitävät loukkaavana, SWG:n arkistossa on käytössä erilaisia luokituksia ja varoituksia. SWG ei kuitenkaan pysty takaamaan sitä, että näitä luokituksia käytetään oikein ja säännönmukaisesti, emmekä ole vastuussa siitä, että kaikki sivustolle ladattu materiaali on merkitty oikein, ja / tai joidenkin käyttäjien mielestä loukkaavaa.
  6. SWG:n ulkopuolisia internet-sivustoja saattaa olla linkitettynä SWG:iin. Näiden sivustojen sisältöä ei ole tarkastettu eikä hyväksytty SWG:n toimesta, emmekä ole vastuussa niiden todenperäisyydestä, sopivuudesta kaikenikäisille, tai turvallisuudesta. SWG:n käyttäjät käyttävät SWG:n ulkopuolelle linkitettyä materiaalia omalla vastuullaan.
  7. SWG:n tarjoamien ominaisuuksien, kuten arvostelusysteemin, keskustelufoorumin, yksityisviestien tai minkä tahansa muun SWG:n sivustojen kautta tapahtuvan yhteydenottokeinon käyttäminen SWG:n jäsenten uhkailuun, ahdisteluun, tai altistamiseen roskapostille saattaa johtaa käyttäjän tilin lopettamiseen tai poistamiseen.